Sloophout

Sloophout meubels maken

Sloophout is gebruikt hout en geschikt voor sloophout meubels maken, goedkoop sloophout kopen online tips.

Sloophout kan je binnen voor houten meubels thuis gebruiken maar net zo goed kun je houten meubels maken voor buiten op het terras. Goedkoop sloophout is sfeervol en hierdoor zeer geschikt voor sloophout meubels maken zoals een sloop-hout tafel met rustiek uiterlijk of bankje van oud gebruikt hout.

Ook is oud hout geschikt voor sfeervol verbouwen en renoveren van je huis, bekijk tips voor praktische uitvoering bouwkundig Verbouwen advies.

 

Wat is Sloophout

Officieel is rustiek sloophout oud houten Bouwmateriaal dat afkomstig is uit oude panden zoals gesloopte huizen, sloopflats en fabriekspanden die tegen de vlakte gaan. Maar ook wrakhout van oude schepen en ander drijfhout dat op het stand aanspoelt valt onder sloop hout. Dit hout kun je met wat geluk soms zelf vinden of bij een strandjutter kopen.

Al deze oude sloopmaterialen zijn natuurlijk  maar beperkt voorhanden, zodat voor gesloopt hout ook nieuw hout met een oud uiterlijk verkocht wordt. Zoals gebruikte steigerhout planken en oud pallethout zijn bijvoorbeeld goede alternatieven voor echt sloophout en juttershout. Dit goed is goed verkrijgbaar te koop en met verouderd uiterlijk perfect als sloophout te gebruiken voor het maken van houten meubels, schuurtjes, schuttingen  en decoratieve houtobjecten.

 

Sloophout Meubels

Van gesloopt hout kun je alles maken van bijzondere meubels tot aan unieke schuttingen, maar sloophout meubels zijn veruit favoriet. Denk maar aan een sloophout tafel met stoelen of steigerhout tuinmeubelen. Deze kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar Zelf meubels maken van sloophout is natuurlijk veel goedkoper.

Maak meubels op maat precies zoals je ze zelf graag hebben wil. Bepaal je eigen stijl, afmeting op maat en in unieke kleur die past bij je eigen interieur, Veranda, terras of Tuinhuisje.

Zelf meubels van sloophout maken is gemakkelijker dan je denkt, met een goed voorbeeld, handigheid en wat creativiteit lukt zelf houten meubels maken iedereen. Voor sloophout meubelen kun je hier Bouwtekeningen downloaden. ter inspiratie en uitvoering. Het zijn echte bouwtekeningen voor zelf meubels maken, neem bijvoorbeeld de tekeningen voor Steigerhouten tuinmeubelen, deze kun je ook van oud gesloopt hout maken.

 

Sloophout Kopen

Echt goedkoop sloophout kopen kan bij handelaren in gebruikte bouwmaterialen, maar het is altijd afwachten of er wat bij zit wat jij gebruiken kunt. Af en toe wordt er online Gebruikt bouwmateriaal aangeboden tegen lage prijs. Als alternatief kun je goede steigerhouten planken kopen, in zowel nieuw uitvoering en als gebruikte planken. Kijk voor online steigerhout kopen bij de verwijzing op Steigerhout tuinmeubelen.

Klein hout pas wel in de auto en lange sloophout planken kunnen op het dak. Maar voor grote sloophouten delen vervoeren is goedkoop een Aanhanger huren misschien verstandiger. En als je veel houten planken nodig hebt gebruik dan voor de kar een handig Bouwbusje.

Kijk voor andere toepassingen op sloophout schuttingen en vergelijk ideeën voor tuinhout.

Comments are closed.